Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

Mr. Busta vs. Young G

Mr. Busta már már elhíresült arról, hogy beef - ben van valamelyik repperrel. Volt már Curtis, Dopeman, most pedig VV Béci a.k.a. Young G. A különbség a korábbiakhoz képest azonban az, hogy tettlegességig eddig még nem fajult a dolog.

Mr. Busta már már elhíresült arról, hogy beef - ben van valamelyik repperrel. Volt már Curtis, Dopeman, most pedig VV Béci a.k.a. Young G. A különbség a korábbiakhoz képest azonban az, hogy tettlegességig eddig még nem fajult a dolog. Ha még emlékszünk egy másik G-re, azaz Pajára, ő volt az aki ezt korábban megkísérelte egy YouTube-os videó szerint, bár a dolog kudarcba fulladt.

Ki tudja ebből a mostani esetből mi igaz vagy mi nem, de hogy már a hazai bulvár is felkapta a dolgot, az jó reklám lesz mindkét félnek. Az egyik gyömrői klubban történt az eset a Blikk cikke szerint, és ha kell egy kis botrány, akkor Young G most kitett magáért.

 

Állítólag a viszony már régóta rossz a két repper között. A Blikk informátora szerint, a konfliktus azzal kezdődött, hogy Mr. Busta megosztott egy fotót Béciről, akit vécés néninek nevezett, és a képen pedig őt kifigurázva, egy piros, női toppban, hosszú göndör hajjal ábrázolta. Béci elment a klubba a haverjaival, ahol szombat este Mr. Busta lépett fel. A tömegben verekedés tört ki Béci és Busta között. Állítólag Béci és a spanjai jól ellátták Busta minden baját, amíg a rendőrök szét nem választották őket. A BRFK szerint hivatalos rendőri intézkedés nem történt.

Ne legyetek már nyomorultak!!!Minden rendben!!Vcs neni nem ütött le,nyugodjon meg aki velem van;)Jol vagyok,klipet.forgatok,majd jon az igaz sztori!!!"-Írta Busta  a facebook oldalán. Hát akkor várjuk az igaz sztorit.

 

Sz.Máté

2014-05-06

További bejegyzések

«
1
»

Támogatók