Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

Mocskos Márka klippremier

Elkészült a Mocskos Márka harmadik videoklipje, „Ez így megy”…

A dunaújvárosi illetékességű csapat idén se hagyja kialudni a lángot, miért is tennék, hiszen megalakulások óta gőzerővel menetelnek előre. Kitartó munkájuk lassan meghozza gyümölcsét, ez látszik is az eddig megjelenő klipjeik nézettségéből és egyre bővülő rajongótáborukból.

 Előző két videójuk a semmiből robbant be a megosztó oldalakra meglepetésként a hallgatók számára. Miért is mondom ezt? Talán feltűnt sokaknak, hogy a srácok szakítva a normákkal előző két klipjüket olyan számokról készítették, amik előtte még nem voltak hallhatóak sehol. Tehát mind a szám, mind a klip újdonság volt számunkra. Azonban most másként alakult a dolog.

 Az „Ez így megy” című számuk az áprilisban megjelent Trógerek Klubja mixtapen debütált, ami elmondásuk szerint: „annyira jól sikerült, úgy gondoltuk klipet érdemel”

A zene és a klip is a tőlük megszokott módon adja vissza a valót, tehát teljes mértékben róluk szól és arról, amit Ők igazán képviselnek.

A klip felvételét Donnie Brasco, míg a vágást és az effektezéseket az egyik oszlopos tag AADAMMC végezte.

 Természetesen ezzel még nem lesz vége idénre, ugyanis a srácok elárulták, hogy hamarosan érkezik egy következő klipjük is, ami a Mocsok című számukról fog készülni, melyben Joe (BeatKOHO) és a StreetROYAL közreműködött és ami a Próbálj meg lazítani EP-én hallható.

 Na, de ennyire talán ne szaladjuk előre. Itt az új klip, pörgessétek! Ez így megy…

 

T.Brigitta

2014-08-03

Támogatók