Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

Újratöltve: Dialektus 3

2011.11.11.-én a Dialektus sorozatnak otthont adó Viper Room ismét nyitott kapukkal várja a magukat kicsit is patinásan rögtönző szószátyárnak tartókat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2011.11.11.-én a Dialektus sorozatnak otthont adó Viper Room ismét nyitott kapukkal várja a magukat kicsit is patinásan rögtönző szószátyárnak tartó szivarokat. Az ország legrangosabb szabadszájú rendezvénysorozata elérkezett harmadik állomásához. Nőtt a nevezési díj, nőtt a tét, 2012 nyár elején klipet és százezer forintot nyerhet a széria győztese.

 

 

A sorozat korábbi részeitől eltérően, ezúttal némi módosítással indulhatnak a versenyen nevezők. A nevezés díja 1000 forint - ami nevezés esetén 500 forint belépőt, valamint 500 forintos nevezési díjat képez -, nevezni emailben vagy az esemény napján 22:00 óráig a rendezvénysorozat rajongói oldalán kell. Az online módszereket megkerülve a párbaj napján regisztrálók, helyszínén a kezdéstől számítva 23:00 óráig jelentkezhetnek.

 

 

A nevezési díj növekedésével, a személyes motiváció feltornázására való tekintettel a bajnok versenyenként 7500 forint, az ezüstrímes 5000 forint a bronzba öntött rímekkel operáló pedig 2500 forinttal lesz vastagabb. A Dialektus Freestyle Battle kilenc selejtezőből és egy döntőből áll.

 

 

 

 

A rendezvény pontozási rendszere:

 

A selejtezők alatt a legjobb nyolc versenyző szereplése kerül pontozásra (5-8. hely: 1 pont, 4. hely: 2 pont, 3.hely: 3 pont, 2.hely: 4pont, az 1. helyezett pedig 5 pontot kap). A döntőben a selejtezőkön elért pontok alapján a legjobb tizenhat jut tovább.

A nyári végi döntőben brillírozó, az idény bajnokaként kikerülő százezer forint pénznyereménnyel és egy klip elkészítésének lehetőségével a zsebben távozik.

A verseny szeptembertől májusig tart, havi egy, egészestés mérkőzéssel. A selejtezők májusig lezárulnak, az utolsó mérkőzésre pedig 2012 nyarán kerül sor.

 

 

A ceremóniamester szerepet Jelen tölti be, a versenyzők alá rendszeresen karcokat húzók pedig KisPeppino (NVC), Broza és Dose-Air lesznek.  A zsűri szerepét a szlemmelő Indiana, a tehetségét országosan bemutató MC DC és az ex-Fullánk G-za tölti be.

 

Az párbajok lezajlását követően a Földs21nt formáció lazítja a drukktól pattanásig feszült húrokat. Az állandóvá vált gárda tagjai között rendszeren megforduló Pitta és társa Gúnya adnak mintát az általuk vitt nyers stílusból, amit hallgatva kristálytiszta módon válik prezentálttá jó értelemben vett földhözragadtságuk.

2011 November 05

Támogatók