Chat kinyitása
Bejelentkezés Regisztráció
«
1
»

Csak az élet, ami többet érhet!

Ingyen letölthető Odupla új remixlemeze

 

 

 

 A Hosszú Percek videó után megérkezett a csak újragondolásokból álló A Pénznél Csak Az Élet Ami Többet Érhet című remix album. A tizennégy dalt tartalmazó, Illegalvoice alapokon fekvő hanganyag a Könnyű Pénz nagylemezről már ismert, a zenelejátszók által bejáratott bangereket tartalmazza. A csattanókkal hozzájárulók sorát az ÚjFhészek vonzáskörzetében álló előadók alkotják, mint Know, a már Február néven futó Turha, nameg? mindannyiunk favorit zenegyárosa Illegalvoice.

 

Odupla következő, Hosszú Percek című nagylemezének megjelenése augusztusra várható.

 

 

A GhettoRadio letöltései közül ingyen cibálható A Pénznél Csak Az Élet Ami Többet Érhet albumot a vele egy időben debütáló, a remix cuccon is hallható Véres Pénzhez készített klip kíséri. A kéz a kézben pakkot az Optical Pictures alapító Virág Péter vizualizálta.

 

 

 

 

Letölthető albumaink között megtalálható Illegalvoice Még Egy Single öt dalból álló maxija, ami az októberben érkező Ezer Meg Egy nagylemez körül kialakult hype-ot egészíti ki némi tartalommal. Az egyébként Ill? Soundcloud profilján is hallgatható a folyamatosan gyarapodó beatcsemege kiváló ráhangolódás az eseményeink között megtalálható ÚjFhészek rendezvények szettjére.

2011 April 30

További bejegyzések

«
1
»

Támogatók